Romania - Embrace Health and Beauty

Cautare

Promovare membri

Asociatia Romana de Turism Medical va publica un Ghid (Romanian Medical Tourism Guide) prin care se vor face cunoscute pacientilor straini clinicile si spitalele private din marile orase din Romania, tratamentele de care beneficiaza, precum si atractiile turistice, capacitatile de cazare si activitati specifice zonei alese.

In cadrul acestui ghid de turism medical, fiecare membru va beneficia de o pagina personalizata ce va cuprinde urmatoarele elemente de prezentare:

  • logo-ul companiei
  • o scurta prezentare a companiei
  • serviciile oferite
  • poze
  • date de contact (adresa, e-mail, web, telefon, fax)

Romanian Medical Tourism Guide va fi tiparit intr-un numar de 100.000 exemplare anual si va fi distribuit in cadrul targurilor de turism medical, seminarii si congrese in domeniu medical sau al turismului medical, agentii de turism medical din tara si strainatate.

Asociatia Romana de Turism Medical este detinatoarea website-ului www.artm.org.ro, unde sunt promovati toti membrii Asociatiei, fiind clasificati in functie de domeniu si de oras.

Fiecare membru va beneficia in cadrul website-ului www.artm.org.ro de un banner electronic impreuna cu logo-ul companiei. Bannner-ul electronic va permite vizitatorului sa acceseze, printr-un simplu click, site-ul principal al membrului inscris.

Parteneri

Medical partners

 
Stadtisches Klinikum Munchen KadikoySiFa PremiqaMed
Klinikum Stuttgart Bayindir Medical Park

Mobility partner

Media partners

Partners

Lufthansa Medical Expo Asociatia Romana de Balneologie